Home madeEen blog over heel veel soorten handwerk, van haken tot stempelen (en weer terug...)


woensdag 21 augustus 2013

Pay it Forward - Wie doet er mee?


Een hele tijd geleden had ik mij opgegeven voor de PIF (pay it forward) van Agnes (www.mijntijdverdrijf.blogspot.com).

Net deze week dacht ik bij mezelf, ik heb toch ook nog meegedaan aan een PIF....... en voila, vandaag op de deurmat lag een mooie envelop. Omdat ik ook met een aantal swaps mee doe had ik geen idee of ik de envelop al wel mocht openen of dat ik moet wachten tot de afgesproken datum maar omdat er geen speciale vermelding op de envelop stond en omdat ik reuze nieuwsgierig was (ben) heb ik de envelop toch maar opengemaakt.

Wat een leuke cadeautjes trof ik aan. Zelfgemaakte enveloppen, twee geurkaarsjes, een notitieboekje (ben helemaal gek op alle soorten notitieboekjes die er zijn), masking tapes, labels en een raamhanger. Echt super leuk!

Wat houdt een PIF in?
 
Het is de bedoeling dat ik de eerste 5 mensen die reageren iets geef wat of zelfgemaakt is of wat ik heb gekocht. Het kan van alles zijn (gehaakt, geknipt, geplakt, genaaid of dus gekocht).
Ik heb hiervoor een jaar de tijd (al lijkt me dat een beetje lang) en die 5 mensen weten dus niet wanneer ze van mij een envelop met verrassing krijgen. Dat kan met een maand al zijn maar het kan ook nog wel even duren.
Dus laat een berichtje achter met jouw e-mailadres zodat, wanneer er 5 mensen hebben gereageerd, ik contact per e-mail met je kan opnemen voor je adres.
Ik ben benieuwd!
 

9 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg. Ik doe graag mee.

  hobbyhanrho@gmail.com

  Groetjes Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk idee!!! mag je ook mee doen als je op Curacao woont? ;) groet Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik doe graag mee, maar ben niet zeker of ik het helemaal beet heb
  stamboomaapje@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen