Home madeEen blog over heel veel soorten handwerk, van haken tot stempelen (en weer terug...)


zondag 13 oktober 2013

Boekbespreking Nostalgisch Haken - Susan CropperIk heb nou toch een mooi haakboek gevonden, alleen de plaatjes al zijn een feest om naar te kijken.

Het is een mooi groot boek met harde kaft. 

Nostalgisch haken bevat 30 ontwerpen waaronder mode-items, leuke accessoires, klassieke en grappige cadeaus en moderne vintage-projecten voor in je huis of tuin. 

Ze zijn ontworpen door een aantal toonaangevende internationale ontwerpers in opdracht van de oprichter van Loop, Susan Cropper.

De projecten zijn verdeeld in 4 hoofdstukken: 

- Boho Babes - prachtige kleding en accessoires in hippie-chique stijl; 
- Nostalgisch interieur - moderne retro-projecten om je huis aan te kleden; 
- Lome zomers - mooie ontwerpen voor buiten, in de tuin, bij een picknick of op vakantie; en
- Prachtige geschenken - perfecte cadeautjes om weg te geven of om zelf te houden.
Er is mooi papier gebruikt en er staan hele mooie foto's in. Achter in het boek staat een uitleg van het haken. De uitleg is gelukkig niet in tekeningen want dan "haak" ik af. 

Ik ben bang dat ik als nieuweling niet alles zal kunnen maken wat er in dit boek staat maar ik ga het zeker proberen en mijn eerste probeersel zal deze mooie Ava omslagdoek worden (ik hoop maar dat ik het kan........).
Ik heb het boek gekocht bij Naaipatronen.nl. Daar kost het boek EUR 14,95. Op zich wel wat vreemd dat het boek bij Bol.com EUR 24,95 kost..... 

Doe er je voordeel mee :-)


3 opmerkingen:

  1. oh wow die jurk op de voorkant vind ik gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om een review te lezen van dit boek dat nog maar net uit is volgens mij. Ik ben erg blij met je boekbespreking, nu weet ik echt zeker dat dit boek op mijn verlanglijstje komt. Merci dus, ik ben benieuwd naar je omslagdoek!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk zeg, en succes met het maken van de omslagdoek!

    BeantwoordenVerwijderen