Home madeEen blog over heel veel soorten handwerk, van haken tot stempelen (en weer terug...)


zaterdag 3 januari 2015

Sabby's Choice

Tijdje geleden al weer dat ik iemand aan jullie wilde voorstellen.
Ik ben via Twitter Sabine tegengekomen die een webwinkel heeft met handgemaakte producten. 
Sabby's Choice
Dit zegt ze zelf over haar shop (Sabby's Choice):
Sabby's Choice bestaat sinds oktober 2014 en staat voor de vrijheid om te kiezen en voor eerlijke handgemaakte (veilige) producten. De vrijheid om een product te kiezen en daar je eigen twist aan te geven. Je kunt zelf je eigen kleur garen, stof of de soort knopen kiezen. Zelfs als je een patroon ziet en je wilt het anders, bijna alles is mogelijk. Je kunt je product helemaal naar eigen smaak maken of het product kopen zoals afgebeeld in de webwinkel.
Sabby's Choice is ontstaan uit een voorliefde voor oude ambacht (met de handgemaakte spulletjes), een afzet tegen massaproductie en een passie voor haken en naaien. Het idee om Sabby's Choice op te richten ontstond omdat er velen zeer enthousiast regeerden op de gemaakte spulletjes. Hierdoor werd ik zeer enthousiast en wilde ik deze producten ook voor anderen maken. Geen massaproductie, maar een eerlijke oude ambacht en alles met de handgemaakt.
Sabby’s Choice wil in de toekomst dagbesteding bieden aan mensen die graag handwerk willen maken (haken) maar niet meer kunnen of hoeven te werken, maar nog wel graag bezig zijn.
Zes redenen om te bestellen bij Sabby’s Choice:
U bespaart tijd door het haken uit te besteden.
U houdt van gehaakte artikelen maar kunt zelf niet haken.
Keuze vrijheid.
Handgemaakte artikelen “oude ambacht”/Duurzaamheid van producten
Gebruik maken van kwaliteitsproducten.
Deze gehaakte artikelen zijn niet verkrijgbaar in winkels.
Dus heb je een patroon wat je wilt laten haken of naaien maar waar je zelf niet uitkomt? Sabine kan je helpen! Ze maakt het voor jou met de door jou gekozen materialen en in jouw favoriete kleuren.
Het is dus zeker de moeite waard om hier eens een keer naartoe te surfen! 

2 opmerkingen: