Home madeEen blog over heel veel soorten handwerk, van haken tot stempelen (en weer terug...)


maandag 31 maart 2014

Haak Mee Aan Zee - 12 april 2014Onderstaande e-mail is verstuurd aan iedereen die zich heeft opgegeven voor de haakmiddag op 12 april 2014. Heb jij je ook opgegeven maar geen e-mail gehad? Laat me dat dan weten.

E-mail:

"Beste haakvrienden,

Het is bijna zo ver, de haakmiddag komt steeds dichterbij. We zijn druk met de voorbereidingen en wat daar ook bij hoort is om aan jullie te vragen of er nog mensen bij zitten die speciale dieetwensen hebben (zoals bijvoorbeeld glutenvrij enz.).

Zo ja, wil je dat dan aan mij doorgeven?

Let op: Wanneer je toch niet kunt komen, wil je dat dan uiterlijk 24 uur van te voren doorgeven? Anders zitten wij namelijk met de kosten voor de koffietafel.

Opdracht naamkaartje 
Wat ons een leuk idee lijkt is als je je eigen naambordje maakt en draagt zodat we weten wie je bent. Je mag zelf bedenken hoe jouw naambordje wordt, misschien wel gehaakt of of of........

Opdracht kennismaking
Om je alvast een beetje beter te leren kennen willen we je vragen een paar zinnen over jezelf in een e-mail te zetten en te sturen aan haakmeeaanzee@outlook.com. Ik plak al die stukjes dan in één e-mail (natuurlijk zonder jouw e-mailadres) zodat je, voordat je komt, alvast kunt lezen wie er allemaal komen. Soort van pre-kennismaking :-) 

Graag jouw e-mail sturen voor zaterdag 5 april 2014.

Vergeet je niet om een haakwerkje mee te nemen? Je kan daarnaast natuurlijk ook een project meenemen wat al klaar is en wat je zo graag wilt laten zien. Ik ben benieuwd.

Als je ook een vriendin hebt opgegeven, wil je dan deze e-mail doorsturen zodat ook zij op de hoogte is?

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Tot zaterdag 12 april".

Er zijn nog een paar plekken vrij dus als je ook zin hebt, geef je dan op. Haken is geen verplichting!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten