Home madeEen blog over heel veel soorten handwerk, van haken tot stempelen (en weer terug...)


maandag 10 maart 2014

Mijn eigen webwinkel!

Ik heb het gedaan, mijn eigen webwinkel gestart.

Al jaren heb ik het erover en al jaren schuif ik het voor me uit, bedenk allerlei beren op de weg, wat er allemaal verkeerd zou kunnen gaan, enz.

Iedere keer was het verhaal dat ik later een webwinkel zou  beginnen maar wanneer is later dan? Wanneer ik klaar ben met mijn huidige werk? Wanneer de jongens uit huis zijn? Wanneer er genoeg geld is (like never....)?

... en nu, nu heb ik het gewoon gedaan.

Ik heb me half februari ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, aangemeld bij de Belastingdienst (ook niet onbelangrijk) en ben toen begonnen met groothandels zoeken, bedenken wat ik wil gaan verkopen, welke wol, welk katoen, acryl, welke haaknaalden, enz.

Het lijkt een klein dingetje, maar voor mij is het een groot ding. Ik ben er super trots op en nodig jullie allemaal uit om even bij mij in de webwinkel langs te komen.

Het adres: www.maaikoe.nl.

Zie ik je daar?


6 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd!! Laat de orders maar binnenstromen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yeah! Wat goed om je dromen waar te maken, ik hoop dat het goed uit zal pakken! En natuurlijk neem ik een kijkje in je shop (heb alleen ff totaal niets nodig, ik heb nog zoveel voorraad liggen om op te maken!). Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen